"Making renovations a work of art"

Guthrie Street

Location: Guthrie Street, Paddington

This two part project (Stage 2 can be seen here) was to lift and move the exsisting Workers Cottage forward and renovate to make room for the second stage of this project. Once the house was relocated and lifted the bottom level soon became a self contained, two bedroom living area.

The landscaped outdoor space and undercover outdoor entertaining takes advantage of the cool breeze flowing through this well shaded area. The second level was completely renovated, Rose the owner has done this property justice by retaining as much of the original flooring as possible, whilst fitting all the functional areas out with subtle modern appliances fixtures and fittings.

Both bedrooms and the ensuite open up onto the spacious veranda taking full advantage of the stunning city views.