"Making renovations a work of art"

Dover Street

Location: Dover St, Hawthorne

This is the second large project we have done for Jeff & Marianne. They bought this property after extensive research of the contours of the Greater Brisbane Landscape, studying natural breezeways to the type of native plants in different areas. The house was designed to catch the breeze in Summer and the morning sun in Winter.

Number 18 is the original house that has been moved across and renovated, a beautiful two storey house boasts; a double lock up garage and self contained one bedroom living area on the ground floor and 3 bedrooms on the second floor where living and Master Bed open out onto the rear deck. The Deck features a full wet bar and Laundry that hide behind separate custom doors utilising the space to its maximum when Sarah & Daniel are not entertaining and disappearing into a feature wall when not in use.

Number 16 is the new 3 storey 4 bedroom home with double lock up garage on the ground floor, stunning charcoal stained staircase to the first level with polished concrete open plan from front deck to rear deck and out onto the pool area and two tiered garden. The second level continued the charcoal stained floors in the common areas and plush woollen carpet in the bedrooms.