"Making renovations a work of art"

Wiles Street

Location: Camp Hill, Brisbane

This new home was built with its straight lines and soft pallet timbers so the bright and artistic personality of its family was the focus point.

You can't help but smile and feel welcome when you come to the bright yellow front door; the entrance is a custom bookshelf hallway full of books for visitors to enjoy when they stay in the self contained living area on the first floor. The polished concrete is right on trend though does not steal the show from the beautiful art work.

Soft pallet timber stairs take you to the second level into the open plan living, kitchen, dining, deck and gorgeous views of the park across the way. The nib wall above staircase was custom painted by a local artist and is a real show stopper!